Over ons

Goris Janssen, portretschilderij van de 2e generatie

Sinds 1863

Janus Janssen ‘De Man’, bouwde ovens en werkte voor boeren in de wijde omgeving. In 1863 legde hij de basis voor wat nu Janssen Aannemers is. Goris, zijn zoon (zie foto) nam het bedrijf in 1915 van hem over. Hij kreeg vier zonen die hem in 1973 opvolgden.

Gebroeders Janssen BV

Onder de naam Gebroeders Jansssen BV zetten de vier broers de traditie voort. De traditie van het bouwbedrijf maar ook de traditie een sociaal bouwbedrijf te zijn. Vele verenigingen konden (en kunnen nog steeds) rekenen op steun van het bouwbedrijf. Jos, Christ, Jan en Ad beheersten samen alle disciplines dat een bouwbedrijf in huis moet hebben. Ze hadden één gouden regel waardoor hun samenwerking zo goed verliep. Jos vertelt: “We spraken af dat we nooit met onze vrouwen over de zaak zouden praten. Niet over wat er speelde en niet over elkaar.”

Janssen Aannemers anno nu

Peter Janssen (foto) volgde de vier broers samen met twee neven op. Inmiddels staat Peter alleen aan het roer van het succesvolle aannemersbedrijf. De vierde generatie heeft het aannemersbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van luxe villa’s, duurzame woningbouw, prachtige bedrijfspanden en functionele openbare gebouwen. Janssen werkt daarbij samen met gerenommeerde architecten en solide leveranciers.

Projecten van Janssen Aannemers krijgen nationale en internationale aandacht en een aantal ervan maakt al decennialang onderdeel uit van de regionale samenleving.

Missie

Het is de missie van Janssen Aannemers gebouwen te bouwen waarin mensen zich goed voelen. Ongeacht of dat een luxe villa, doorsnee woning, aanbouw, kantoorgebouw of openbaar gebouw is.