Ervaring

Luxe villa’s

Wij mogen ons inmiddels een ervaren luxe villa-bouwer noemen. ‘De duivel zit in de details’ is onze mantra waaraan we alles wat we doen toetsen. Daardoor ontstaan prachtige woonhuizen waarin vele generaties zorgeloos opgroeien.

Lees meer…

Woningbouw

Wij bouwen niet zomaar woningen. Wij bouwen een thuis. Comfortabele woningen met respect voor de omgeving en het milieu. Gemaakt van duurzame materialen en ontworpen voor maximaal woongenot.

Lees meer…

Utiliteitsbouw

Wij zijn strakke deadlines in complexe projecten gewend en bouwen met aandacht. Uw nieuwe werkomgeving uw medewerkers tot maximale productie verleidt en uw merk van a tot z uitdraagt.

Lees meer…

Renovatie/verbouw

Investeren in uw pand is vaak een heel goede beslissing. Met een frisse blik naar een omgeving kijken waar u al zolang naar kijkt, kan heel moeilijk zijn. Wij helpen u met onze ervaring. Dit zijn onze voorbeelden:

Lees meer…

Bouwen onder architectuur

Janssen Aannemers werkt met veel architecten samen. Met kleine en grote. En die prijzen winnen! Iconische gebouwen en gebouwen die opgaan in de omgeving. We hebben hierin al veel ervaring. Kijk hier maar eens naar:

Lees meer…

Bouwadvies

Prijswinnende utiliteitsbouw, luxe villa’s, woningbouw en openbare gebouwen voor generatielang gebruiksplezier, we hebben het in ons meer dan 100-jarig bestaan gedaan. Vraag ons vandaag nog om bouwadvies!

Lees meer…