Nieuws

Efteling’s Symbolica wint THEA Award!

In de zomer van 2017 opende de Efteling ter ere van haar 65e verjaardag haar nieuwste attractie: Symbolica, een Paleis vol Fantasie. Wij werkten mee aan deze prachtige, overdekte familieattraktie. Met bijzondere trots mogen we vertellen dat Symbolica afgelopen weekend in de Verenigde Staten is bekroond met de prestigieuze THEA Award, de Oscar van de attractieparkenwereld.

Lees meer

Samen bouwen in Haaren

In Haaren zijn we gestart met een CPO-project: in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap bouwen we 11 woningen. Een manier van opdrachtgeverschap die we in de toekomst nog vaker zullen tegenkomen.

Lees meer

Wij zoeken personeel!

Uitvoerders en timmermannen oplet: wij hebben werk voor jullie! Wil je na de zomervakantie samen met ons bouwen aan prachtige villa’s, uitbreidingen van indrukwekkende bedrijven, nieuwbouw van woningen en appartementen? Bel ons dan direct: 013 513 36 04. E-mail je liever? Stuur je bericht dan naar info@janssenaannemers.nl. Of stuur ons een chatbericht op Facebook.

Lees meer

De Stadskade van Tilburg

Tilburg is enorm in ontwikkeling. De stad ontwikkelt zich steeds meer tot een dynamische plaats die gebruikt maakt van alle mogelijkheden. De ontwikkeling rondom de Piushaven is hiervan een voorbeeld. Wij mogen als onderdeel van Aannemers Combinatie Moergestel (ACM) het hele project

Lees meer

Update projecten

We kijken regelmatig terug op projecten die we hebben gerealiseerd. Van luxe villa tot eenvoudige schuur. Regelmatig voegen wij nieuwe en oude projecten toe aan onze website. Dit is het laatste project dat we hebben toegevoegd:

Lees meer
  • 1
  • 2