Janssen Aannemers portfolio Petrol IndustriesIn 2013 legden we de laatste hand aan het prachtige hoofdkantoor van Petrol Industries aan de A58 in Tilburg. Het gebouw dat in 2015 door RetailTrends Media werd uitgeroepen tot één van de mooiste gebouwen in Europa wordt groter. Veel groter zelfs. Het pand wordt meer dan verdubbeld. En wij, Janssen Aannemers, gaan het bouwen!

Wij zijn erg trots dat Petrol Industries wederom gekozen heeft voor Janssen Aannemers om dit prachtige pand uit te breiden. Ook werken we in deze opdracht weer samen met Van Oers Weijers Architecten die tekende voor het ontwerp.

Petrol Industries
Al meer dan een kwart eeuw laat Petrol Industries zich inspireren door het mining proces waarmee ruwe olie wordt gewonnen. Door de aantrekkingskracht van het onbekende. Het werken met ruwe materialen. De kracht van natuurlijke elementen. En het overwinnen van obstakels. Dat is de brandstof voor Petrol Industries. Dat is de Petrol ‘drill to thrill’. En dat zie je ook terug in het gebruik van de materialen in het pand.