Nieuws

Samen bouwen in Haaren

In Haaren zijn we gestart met een CPO-project: in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap bouwen we 11 woningen. Een manier van opdrachtgeverschap die we in de toekomst nog vaker zullen tegenkomen.

Lees meer

Wij zoeken personeel!

Uitvoerders en timmermannen oplet: wij hebben werk voor jullie! Wil je na de zomervakantie samen met ons bouwen aan prachtige villa’s, uitbreidingen van indrukwekkende bedrijven, nieuwbouw van woningen en appartementen? Bel ons dan direct: 013 513 36 04. E-mail je liever? Stuur je bericht dan naar info@janssenaannemers.nl. Of stuur ons een chatbericht op Facebook.

Lees meer

De Stadskade van Tilburg

Tilburg is enorm in ontwikkeling. De stad ontwikkelt zich steeds meer tot een dynamische plaats die gebruikt maakt van alle mogelijkheden. De ontwikkeling rondom de Piushaven is hiervan een voorbeeld. Wij mogen als onderdeel van Aannemers Combinatie Moergestel (ACM) het hele project

Lees meer

Update projecten

We kijken regelmatig terug op projecten die we hebben gerealiseerd. Van luxe villa tot eenvoudige schuur. Regelmatig voegen wij nieuwe en oude projecten toe aan onze website. Dit is het laatste project dat we hebben toegevoegd:

Lees meer

Janssen Aannemers bouwt Maverick Valves in Tilburg

Maverick Impressies bouwbord

Maverick Valves vestigt zich met een nieuwe plant en hoofdkantoor op bedrijventerrein T58 Noord in Tilburg. En wij gaan het pand bouwen! Het nieuwe gebouw bouwen we naast Petrol Industries. Het bedrijf heeft nog twee vestigingen in Schiedam. Maverick Valves zorgt niet alleen binnen ons bedrijf voor werkgelegenheid. Op deze locatie komen naar verwachting banen voor 150 tot 200 personen.

Lees meer

Petrol Industries en Janssen Aannemers bouwen verder

Janssen Aannemers portfolio Petrol IndustriesIn 2013 legden we de laatste hand aan het prachtige hoofdkantoor van Petrol Industries aan de A58 in Tilburg. Het gebouw dat in 2015 door RetailTrends Media werd uitgeroepen tot één van de mooiste gebouwen in Europa wordt groter. Veel groter zelfs. Het pand wordt meer dan verdubbeld. En wij, Janssen Aannemers, gaan het bouwen!

Wij zijn erg trots dat Petrol Industries wederom gekozen heeft voor Janssen Aannemers om dit prachtige pand uit te breiden. Ook werken we in deze opdracht weer samen met Van Oers Weijers Architecten die tekende voor het ontwerp.

Petrol Industries
Al meer dan een kwart eeuw laat Petrol Industries zich inspireren door het mining proces waarmee ruwe olie wordt gewonnen. Door de aantrekkingskracht van het onbekende. Het werken met ruwe materialen. De kracht van natuurlijke elementen. En het overwinnen van obstakels. Dat is de brandstof voor Petrol Industries. Dat is de Petrol ‘drill to thrill’. En dat zie je ook terug in het gebruik van de materialen in het pand.

 

 

Lees meer
  • 1
  • 2